lauantai 22. huhtikuuta 2017

VIHDOINKIN !!
Vielä en ole törmännyt leskenlehteen vaikka bongailen niitä päivittäin. Onneksi kuitenkin nyt pääsiäisenä huomasin nämä ihanat ilmestykset ihan omalta pihalta. Pienet asiat piristää ihmistä ja saa hyvälle tuulelle. Ja vihdoinkin pääsee osallistumaan kukkailoitteluun ulkokuvilla!! Tätä mä olen odottanut.

Pääsiäinen meni kyllä todella paljon ulkoillessa, joka ei ole huono asia yhtään. Arki menee yleensä vain sisätiloissa - konttorilla, autossa tai kotona. Nämä ihanat keväiset ilmat ja valoisammat illat saa nostamaan takamuksensa viikonloppunakin vielä viiden aikaan ja lähtemään ulkoilemaan lasten kanssa. Isompi oppi ajamaan ilman apupyöriä ja pienempikin polkee jo paremmin ja pidempiä matkoja apupyörillä. Se on saanut lisäintoa ulkoiluun ja liikkumiseen.

Mia3 kommenttia:

 1. Ihanat sipulikukat <3 niin herkkiä ja ihania väriläiskiä.

  Voi sitä lapsen riemua, kun oppii ajamaan ilman apurattaita <3 hauskoja fillrointihetkiä teille!

  VastaaPoista
 2. Eh, meillä ei ole tuon vertaa kukkia, jos ei niitä sisältä ulos kanna!:/ Jonkun leskenlehden näin auton ikkunasta ja supussa olevia sinivuokkoja Satun takametsässä...No, kaipa se kevät jossain vaiheessa tulee sitten ryminällä!
  Kauniit kuvat ja ihania kevätjuttuja teillä!<3

  VastaaPoista
 3. Jee, se on aina hieno hetki, kun lapsi oppii ajamaan ilman apupyöriä. Esikoinen oppi kaksi vuotta sitten ollessaan 5-vuotias ja pikkuveli oppi samana vuonna syksyllä ollessaan 3-vuotias. Helpottaa kummasti menoa! :) Kuopuksemme ajelee vielä potkupyörällä. Leskenlehtiä olen nähnyt vain omalla pihalla ja sinivuokkoja olen nähnyt yhden ja sekin oli vielä nupussa. Missä se lämpö viipyy!! Toivottavasti valkovuokot ehtivät äitienpäiväksi...

  VastaaPoista