tiistai 25. huhtikuuta 2017

Ristiriitaisuuden solmussa




Näistä kuvistakin näkee sen ristiriidan mikä tällä hetkellä luonnossa vallitsee. Osittain tuntuu, että on kevät jo pitkällä, mutta vieressä näyttää ihan syksyltä tai lumettomalta talvelta. On  silti ihana seurata kuinka luonto puhkeaa eloon, vaikka taivaalta tuleekin päivittäin pieniä lumihiutaleita, sadepisaroita ja auringon säteitä. En muista koskaan kokeneeni tällaisia sääilmiöitä mitä nyt on koettu ainakin viikon verran. Tuuli tekee aurinkoisista hetkistäkin aivan Super kylmät. Tuntuu, että se viima menee luihin ja ytimiin.



Joskus tuntuu, että itselläkin olisi tällainen ristiriitainen tunne omassa sisimmässä. Jotain asiaa haluaa kovasti ja sitten kuitenkin pelottaa kaikki se mitä se tuo tullessaan. Varmaan kaikki ihmiset ovat kohdanneet tällaiseen tilanteeseen. Isojen päätösten kohdalla tällaisiin tilanteisiin usein miten törmää, mutta itse olen sitä mieltä, että lopulta se on vain hyvä asia. Näin voi olla varma, että päätöstä on pohtinut joka kantilta.

Meillä iso asia viime hetkinä on ollut tämä tuleva muutto toiselle puolelle Suomea kauas tutuista ja sukulaisista. Kiitos kaikille teille tukijoille. On ollut ihana lukea kommenttejanne. Päivä päivältä olen enemmän ja enemmän varma, että tämä on juuri oikea päätös meille. Ehkä olemme hassuja, kun emme pelkää enempää sitä tulevaa vuoden päästä olevaa tilannetta. Jostain pitäisi löytää asunto, asuinalue, eskaripaikka ja päiväkotipaikka ja vielä työpaikkakin. Ja kaikki tämä luultavasti 800km päästä. No kaikki aikanaan. Ensin nautitaan kesästä ja syksystä. Ei murehdita. Ajatuksina on reissata eri puolilla lappia, koska nyt se on lähellä ja saavutettavissa. Espoosta käsin emme esim. koskaan olisi lähtenyt kasivarteen katselemaan maisemia. Nyt vaikka se ei ole ihan vieressä, se on saavutettavissa. Tulette varmasti näkemään kuvia ja kuulemaan kokemuksista. Mutta varmasti, välillä nousee esille ne pelon tunteen, kun kaikki tuleva tulee olemaan hyvinkin epävarmaa.


Mia

1 kommentti:

  1. Ihana makro, taitaa olla terttuseljasta... Kaamea kevät, just nytkin sataa kaatamalla.

    VastaaPoista