sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Linnanmäki

Ajettiin eräänä päivänä perheenä Linnanmäen ohi ja takapenkiltä kuului kiljahdus "mennään tonne". Oli pakko kurkata heti, koska puisto aukeaa ja kesäkausi alkaa. 28.4 klo 16:00 pääsee hätäisimmät huristelemaan laitteilla.

Meillä on niin pieniä lapsia, että kovin moni laite ei meidän perheen reissulla ole vielä tullut tutuiksi. Onneksi niin, koska mitä vanhemmaksi tulen, sitä kamalammaksi ne laitteet tuntuu muuttuvan. Luulin aina, että minusta tulee sellainen äiti, joka juoksee lasten kanssa kaikissa kivoissa paikoissa, mutta ehkä ei niin olekaan. Ei ainakaan Linnanmäen kohdalla. Onneksi kivoja juttuja on muitakin, joten joku muu saa tämän roolin ihan varmasti.

Viime kesänä kävimme Linnanmäellä parikin kertaa. Suurimmaksi osaksi meille riitti vielä ilmaiset laitteet, mutta ehkä ensi vuonna joutuu jo ostamaan enemmän lippuja. Vekkula ja muut kun mahdollisesti vapautuu myös pienemmän lapset valikoimaan. Alla olevat kuvat ovat viime kesän satoa. Hassua, mutta Linnanmäeltäkin voi löytyä kivoja yksityiskohtia.Te jotka olette löytäneet minut instagramista (miaminttumaria), on törmännyt jo alla olevaan kuvaan. Luontokuvien lisäksi olen nyt napsinut myös meidän My Little Poneista muutamia kuvia. Siitä on tullut hauskaa vaihtelua.

Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti