keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Haasteena vihreä. mitähän tästä tulee ?


Nämä kuvat nappasin jos reilu viikko sitten äitini luona. Kuten olen todennut, siellä on joka kerta niin paljon kuvattavaa, että hypin melkein tasajalkaa. Yleensä viherkasvit ei osu kamerani eteen, mutta nämä oli luonnossa niin ihania, että oli pakko napata kuvia. Viherkasvion kuvaaminen ei ole helppoa tällaiselle joka haluaa kuvata yksityiskohtia ja pieniä juttuja. Kuva on yleensä ikävästi täynnä pelkkää tasapaksua ja lattiaa vihreää :)


Tällä viikolla Pieni Lintu blogissa Makrotex-haasteen teemana oli vihreä. Vaikka olisi voinut koittaa löytää sen ulkoa, tyydyin näihin kuviin. Myös Mansikkatilan Taina juhlii tällä viikolla Kukkailoittelunsa vuosipäivää ja sieltäkin löytyy viherkasviteema. Olkoon tämä nyt sitä teemaa myös :)
GSeuraavat kuvat ovat äitini parvekkeelta. Orvokin lehtiä. Ihanan hentoja mutta niistä löytyi paljon yksityiskohtia. Mitä mieltä olette? Löytyikö erilaista vihreää näihin kuviin ?

Ikävästi parissa kuvassa näkyy jotain roskia, joita en ollut huomannut kuvatessa. Osa oli kukissa, mutta osa selvästi kamerassa. Pitäisi nyt vihdoinkin viedä kamera johonkin huoltoon, koska kotipuhdistus ei poista kaikkia roskia. Onko teillä kokemusta jostain hyvästä huollosta? Kustannustehokkaasta sellaisesta, kun omistan kolme objektiivia rungon lisäksi.


Mia

7 kommenttia:

 1. Toisen kuvan kontrasti on ihan mielettömän ihana <3 Siinä pääsee vihreä kunnolla esiin!

  VastaaPoista
 2. Mäkin tykkään tosta tokasta kuvasta. Musta tausta miellyttää näköjään taas. :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit vihreät!<3 Tuossa tokassa tosiaan hieno kontrasti!:)

  VastaaPoista
 4. Kasvun ihmettä kerrakseen. Viimeisen kuvan violetti korostaa vihreää kasvustoa.

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunista vihreää! Viimeinen kuvasarja on ihana <3

  VastaaPoista