lauantai 29. huhtikuuta 2017

VIHDOIN osa 2.


Nonniin, nyt niitä on! Leskenlehtiä siis. Vaikka viikonloppuna satoi taas lunta täällä Espoossa, onneksi kevät kuitenkin näyttäisi olevan tulossa. Pakkohan se on. Onhan parin päivän päästä toukokuu. Harvemmin täällä etelässä on lunta tullut tähän aikaan vuodesta, mutta ensi vuonna tähän aikaan taidan kateellisena katsella teidän muiden kevät kuvia. Lapissa nimittäin on lunta vieläkin ainakin puoli metriä. :) Saattaapi olla, että tämä kukkia rakastava ihminen tullaan näkemään kukkakaupassa aika usein, jotta saa jotain väriläiskää kotiin :)

Näissä kuvissa minua ihastuttaa se, että jokainen kukka tuntuu olevan vähän eri vaiheessa. Osa on jo auennut, osa on vasta aukeamaisillaan ja osa vielä ihan nuppuna. Kerrankin, kerrankin kerkesin kamerani kanssa oikeaan aikaan kuvaamaan. Hyvien valokuvien saaminen nimittäin tuntuu useinkin olevan sattumaa. Suustani pääsee usein lause "kamera pitäisi taas olla mukana, mutta ei ole".
Mia

1 kommentti:

  1. Mulla on leskenlehtiin samanlainen viha-rakkaus-suhde kuin vuohenputkiin.:D Niitä nimittäin kasvaa tässä meidän tontilla jokapuolella! Leskenlehden kukka on kaunis ja vaatimaton, mutta se lehti...Äh, inhoan niitä lehtiä! Vuohenputken kukasta tykkään myös ja lehtiähän voisi vaikka syödä...mutta kotilot tykkää myös ja ajatus siitä, että minä ja kotlot ollaan samoilla eväillä, ei oikein houkuta.:)

    Leskenlehdet kyllä sopivat mainiosti vappuun! Iloista vappua Mia!<3

    VastaaPoista