torstai 9. maaliskuuta 2017

Joko odotat kesää ?

Joskus tulikin jo mainittua,
että viime kesänä nautin pitkästä ja antoisasta kesälomasta. Se antoi mahdollisuuden kiertää eri puolilla Suomea. Näitä kuvia on otettu appivanhempien mökillä Itä-Suomessa, veljen mökillä Länsi-Suomessa, Porvoossa ja Espoossa. En koskaan tullut julkaisseeksi näitä, koska kesällä oli niin paljon kuvattavaa ja näytettävää :)

Nämä on näitä harvemmin minulta nähtyjä maisemakuvia. Jokainen kuva tuo mieleen oman tarinan ja ihmiset. Ihanan perheen ja ystävät.

Ensimmäinen kuva on otettu mökkitieltä Itä-Suomesta. Lähdin pyöräilemään yksin valokuvien toivossa ja niitä sainkin. Metsästin mm. erästä perhosta tien molemmin puolin. Pyörällä lähtemisessä on hyvä ja huonot puolet - pääsee nopeammin kauemmaksi, mutta hankaloittaa erityisesti makrokuvien ottamista kun aina pitää huolehtia pyörä mukaan.Alla oleva kuva on otettu kotimme läheltä. Marketan puistosta olen puhunut usein. Tällaista keltaista peltoa metsästin pitkään ja lopulta sain sen loppu kesästä. Muita kuvia Marketan puistosta pääset ihastelemaan ainakin täältä ja täältä. Takaan, että tulee kesäfiilis :)


Kolmas kuva on läheltä Ruukkia. Tähän ei liity mitään erikoista tarinaa, muisti reissusta äitini kanssa. Ihanaa laatuaikaa. Lisää kuvia löytyy täältä.


Seuraavat kolme kuvaa on veljeni mökiltä Länsi-Suomesta. Hassua miten pienellä alueella saattoikin olla, niin erilaista metsää. Muita kuvia tältä reissulta löydät mm. täältä. Nämä enemmän hyönteispainotteisia. 
Viimeisenä kolme erilaista auringonlaskua. Kaksi eri mökeiltä ja yksi kotoa. Upeita kaikki ja kaikki saa kaipaamaan kesää yhtä paljon.Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti