tiistai 21. helmikuuta 2017

Lomatunnelmissa

Meidän lapset nauttii laivareissuista. Ovathan he vasta 4- ja 3-vuotiaita, joten paljon muuta ei onnistuneelta lomalta kaivata kuin perheen yhteistä aikaa, kokemuksia ja pallomeri. Niitä kaikkia saa laivalta.

Joillekin Ruotsin risteily on jotain kammottavaa jotain mitä ei tekisi lomalla. Tunnustan itsekin ajatelleeni niin vuosia. Lasten myötä se on muuttunut. Enää ensimmäisenä ei tule mieleen örveltävä tyyppi baarissa ja metelöivät kanssamatkustajat naapurihytissä.  Näin pienten kanssa matkustaessa sitä vetäydytään hyttiin jo hyvissä ajoin ja sieltä poistutaan vain vuoroissa lasten nukahdettua. Ei siinä paljon humputella tai juopotella. On ollut virkistävää saada uusia kokemuksia laivareissuihin. Tärkein kohde ei ole baari vaan leikkihuone ja mahtava Muumi- tai Harri-Hylje-Disko.

Päätin haastaa itseni kuvausmielessä. Päätin, että en ota perinteisiä kuvia laivasta vaan koitan löytää ne erikoisimmat kohdat ja yksityiskohdat. Sellaiset joista ehkä joutuu myös vähän miettimään mitä siinä on kuvattu. Olipa muuten hauska kävellä kannella ja katsoa sinne minne muut ei katso. Kuvia tuli sen veran paljon, että tänään nyt näitä kansikuvia ja seuraavan kerran muutama otos laivan sisältä.

Mitä mieltä?

Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti