perjantai 16. joulukuuta 2016

Joulukalenteri - Luukku 16

Talvinen kukkailoittelu on tämän päivän teemana. Olen tainnut sanoakin, että tämä kukkailoittelu teema on saanut minut nauttimaan sisäkukista enemmän ja hoitamaan niitä paremmin. Kiitos Tarja, Mansikkatilan mailla-blogi! Olen aina rakastanut kukkia, mutta jotenkin olen ajatellut, että ne hoitakoon itse itsensä ja sitten kun nuutuvat, joutavat roskiin.

Valkoinen kukissa ja joulukoristelussa on minulle uutta. Valkoinen tuntuu nyt näkyvän kaikissa uusissa koristeissa joita olen itse tehnyt ja nyt se rantautui myös vahvasti kukkiin. Toki valkoista on jonkin verran näkynyt aina, mutta nyt sen rooli on suurempi. Perinteistä punainen alkaa näkymään enemmän vasta kun saamme kuusen sisälle ja ripustamme palloja lasten kanssa.

Sanoinkin kaverilleni viime viikonloppuna, että sisustusmieltymykseni on muuttunut ihan lähiaikoina, harmi vain, että sen muokkaaminen totaalisesti ottaisi aika paljon rahaa, joten saan tyytyä nykyiseen vielä pidemmän aikaan. Huomautuksena lukijoille, että uusi makuni ei siis tarkoita, että pitäisi saada kalleinta mahdollisinta. Ei missään nimessä. Enemmänkin se olisi sellaista rustiikkista, vähän vanhempaa, ehkä romanttisempaa kuin mitä tämä nykyinen on. Pitää ehkä opetella sietämään sellaista sekalaista sisustusta ja alkaa muokkaamaan tätä pikkuhiljaa. Hyviä kirppiksiä otetaan vastaan pks-alueella. Se ei olisi yhtään hullumpi ajatus alkaa kierää niitä.

Kylläpäs juttu nyt karkasi tästä kukkailoittelusta :)
Alla ihka ensimmäinen oma asetelma kukista, jotka kotoa sattui löytymään. Ja tosiaan niitä ei oltu ostettu ajatuksella, että teenpä kotona asetelman. Kaipasin vain vähän vaihtelua kuvauksiin, koska pelkkien tulppaanien kuvaaminen ei innostanut tällä viikolla. Nyt siis piti rakentaa niistä tarvikkeista mitä valmiina oli.
Seuraavana päivänä näihin tuli mukaan muutama männynoksa, jotka lapset oli napannut päiväkodin pihalta mukaan aarteena. Loistava lisä!


4 kommenttia:

 1. Hih, kuulostaa ihan siltä, että olet jäämässä jonkunlaiseen koukkuun.;) No, on sitä pahempiakin riippuvuuksia!:D
  Valkoiset tulppaanit on varma valinta, ja hyasintti nupullaan niin kaunis!<3

  VastaaPoista
 2. Kivasti sopii valkoiseen tulppaaniin tuo hopeinen kasvi ja hyasintti.

  VastaaPoista
 3. Valkoisella mennään meilläkin tänä vuonna!
  Kaunis kimppu sulla!

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanan viehättävä ja valoisa asetelma <3 Tulppaaneihin tulee ihan uutta eloa, kun niihin yhdistää muita kasveja ja koristeita.

  VastaaPoista