lauantai 24. kesäkuuta 2017

Happy Birthday !

Vuosi takana Something else -blogia. Blogi syntyi vuosi sitten tekstiviestittelyn tuloksena. Olemme Sadun kanssa koulukavereita ja valokuvaus on ollut osa meidän elämää aina. Omastakin muistolaatikosta löytyy todella paljon yhdessä otettuja kuvia - Sadusta & Miasta, Sadusta, vain Miasta, yhteisistä hetkistä jne. Kaikki kuvat tuo ihania muistoja mieleen.

Asumme kaukana toisistamme, nyt tosi kaukana, kun muutin tänne Ylitornioon. Silti ystävyytemme säilyy. Olemme liian samanlaisia erotaksemme. Vaikka emme aina kerkeä pitämään yhteyttä toiseemme, niin aina juttu lähtee samasta ja ymmärrämme toisiamme puolesta sanasta.
Muistathan, olen minulle tärkeä Satu !

؁؁؁؁؁

Tämä blogi oli paras idea tuoda esille tämän hetken valokuvauskohteitamme. Kuten te uskolliset lukijat olette varmasti huomannut niin molemmat rakastamme kukkia. Molemmilla on kuitenkin selkeästi erilainen kuvaustyyli. Se tuo blogiin kivaa elävyyttä ja mielenkiintoa. Toivottavasti myös teistä eikä vain meistä.

Blogin pitäminen on meille harrastus, tärkeä sellainen. Molemmilla meillä on myös oma rinnakaisblogi, jota kannattaa käydä kurkkaamassa.

Sadun Villakotiranta on huikea remontti ja lifestyle blogi, jossa pääsee tutustumaan Sadun ihanaan tyyliin ja maailmaan. Mukana puutarhajuttuja ja ihania DIY ideoita, joita itsekin tunnustan kokeilleeni.

Minun eli Mian uusi Tie Pohjoiseen-blogi kertoo meidän perheen reissusta Lappiin vuodeksi. Pidämme (pidimme?) itseämme pääkaupunkilaisena ja nyt koko perhe totuttelee ja haistelee uusia maisemia. Luvassa paljon kuvia ja kuvauskohteita Lapista, mutta myös ajatuksia ja tuntemuksia.


Seuraavassa vielä muutama suosituimmaksi noussut teksti täällä Something else-blogissa, jos vaikka ette olisi näitä huomannut.


- Karisto


- My Little Ponyt

- Valokuvaushaaste: Valo

- Kukkakimppujen kuningatar

- Neilikka

- Lemmikit


Lopuksi haluaisin vielä kiittää teitä lukioita. On ihana lukea teidän kommentteja ja vielä ihanampi nähdä, että viihdytte lukijoinamme. Vaikka lukijoita ei ole tuhansia, olette silti meille tärkeitä.

Ihanaa kesää!

MiaEi kommentteja:

Lähetä kommentti