perjantai 2. kesäkuuta 2017

Ensimmäinen päivä uutta elämää

Meillä on enää pari viikkoa muuttoon. Tänään on ensimmäinen "vapaapäiväni". Palaan taas kahden vuoden jälkeen kotiäidiksi. Tulevaisuus toki jännittää, mutta odotan sitä myös innoissani. Pääsen tyhjentämään päätäni, tekemään enemmän asioita joista nautin, rauhoittamaan elämäämme, joka on ollut todella hurjaa viimeisen vuoden.
Uudet lukijat ei ehkä tiedäkään, mutta me olemme tosiaan muuttamassa vuodeksi lappiin. 850km muuttomatka odottaa parin viikon päästä. Elämä pakataan mukaan ja siirrytään totaalisen toisenlaiseen elämään.  Muutamme miehen työn takia. Muuttopäätöksistä voit lukea täältä.

Olen todella onnellinen, että päädyimme tähän ratkaisuun. Viimeinen kuukausi on mennyt enemmän tai vähemmän eri osoitteessa ja on se ollut aika rankkaa. En tajunnut sitä kuin vasta viikko sitten kun vihdoin istahdin ja hengähdin kunnolla. Jos olisimme tehnyt tätä vuoden, niin en tiedä mitä tästä perheestä olisi ollut jäljellä.

Olen tehnyt hullunlailla todella mielenkiintoisia työjuttuja upeiden ihmisten kanssa. Samaan aikaan mieheni firmassa kaikki asiat kasvoi ja kasvoi ja asiat vaan tuntui pyörähtävän vauhdilla eteenpäin. Aikaisemin rauhallinen työ ei hänellä enää ollutkaan kovin rauhallinen. Nyt siis on tarkoitus rauhoittaa omaani ja lasten elämää ja tavallaan miehenikin. Kovat toivoitteet vuodesta :)

Mia2 kommenttia:

  1. Hieno päätös muuttaa vaikkakin vain vuodeksi. Se on avartavaa ja antoisaa! Elämässä on hyvä nähdä ja uskaltaa. Ja muutatte vain Suomessa. Eri asia jos ulkommaille, joita muutamat kaverini tehneet vuodeksi. Hyvä päätös js varmasti kaikille upea kokemus. Onnea uudelle paikkakunnalle :) Itse lähdin ulkomaille todella äkkiä ja en ole katunut. Miehelläsi on työtä ja jo se antaa hyvät eväät eteenpäin, ei siis huolta vaan iloitse ja nauti.

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia! <3 Ja muuttaminen noin kauas varmasti jännittää, mutta on takuulla antoisa ja avartava kokemus :)

    VastaaPoista