torstai 5. tammikuuta 2017

Täältä noustaan !!

On ollut pieniä starttaamisongelmia valokuvaamisen kanssa. Syksy oli todella kiireinen. Jälkikäteen ajateltuna en tiedä miten ylipäätään jaksoimme sen. Töissä oli molemmilla, miehelläni ja minulla, todella kiire. Molemmat kävimme työmatkoilla - mieheni oli poissa useita viikkoja. Se on rankkaa molemmille osapuolille. Lapsetkin tuntui reagoivan jo viimeisimmän mieheni työmatkan aikana. Isompi on meillä erityisesti sellainen, joka toivoo aina, että tehtäisiin asioita perheenä.
Näiden lisäksi koimme monet flunssat, yhden putkitusoperaatiot jne.

Noh, vuosi vaihtui ja olemme hengissä. Tästä on hyvä lähteä eteenpäin. Nyt vaan uusi vaihde päälle. Valoa kohti mennään kuitenkin.

Kuten sanottu, haen taas itseäni valokuvaajana ja etsin myös vähän erilaista näkemystä itsestäni. Kävimme lasten kanssa Glimssin pihassa pyörähtämässä. Mitään erityistä tapahtumaa siellä ei ollut, mutta jotenkin se kiinnostaa lapsia aina. Siellä oli ihana puuponitalli jossa sai hoitaa poneja - harjata, syöttää ja ratsastaa. Samalla reissulla löysin myös jotain mitä oli kameran kanssa kaivannutkin. Mitäs tykkäätte ?  Mia


2 kommenttia:

 1. Onpas upeita kuvia. Oletko ottanut makrolla? Hienon valon olet saanut kuviin. - Mukavaa tammikuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvaan lähes aina makro objektiivillani. Se on suosikkini ja ihan paras! Harvoin kuvusreissuille jaksan kantaa kahta objektiivia joten kaikki menee sitten makrolla. 😊
   Valotuksen kanssa olikin haasteita kun kyseessä oli joku vanha maidon kirnuamistalo ja siellä oli hyvin minimalistinen valaistus.

   Poista