torstai 19. tammikuuta 2017

Onko jo kevät ?

Olen tässä koittanut miettiä että näyttääkö luonto tai tuntuuko ilma siltä, että nyt olisi vain pitkittynyt syksy vai onko jo vaihtunut kevääksi ?
En tiedä mitä mieltä te olette, mutta itselläni tämä tuntuu vaihtelevat päivittäin.
Kun aurinko pilkistää edes hetken pilvien lomasta (sitä ei tapahdu kovinkaan usein), niin tulee tunne kuin odottaisi jo ensimmäisen sipulikasvien pilkahtamista kukkapenkistä. Tosin, kun astut ulos ja tunnet sen pistävän tuulen naamalla, tajuat heti että nyt ei ole kevät ja kesään on vielä pitkä aika.
Miten tämä pimeys jatkuu ja jatkuu vaan ? Joka vuosi etelässä lumen tule siirtyy vain pidemmälle. Autoilun kannalta helpottavaa, mutta muuten tämä on kyllä todella syvältä. Onneksi nyt olemme aina välillä kuitenkin saanut edes pienen luminokareen maahan. Se piristää ja tuo valoa. Ajatelkaa jos olisi talvi jolloin ei tulisi lunta ollenkaan  ???
4 kommenttia:

  1. Onpa kauniit kuvat. - Meillä ei kyllä tunnu vielä keväältä, sen verran paljon on vielä lunta. Sisätiloissa tulppaanit tuovat varmaa kevään tuntua. - Mukavaa torstai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulppaanit ovat ihania ja niitä näkee nyt joka puolella. Jännä miten ne ovatkin ihana piristys joulun jälkeen. Mukavaa viikonloppua sinullekin !

      Poista