maanantai 17. lokakuuta 2016

Luonnonkukkia.. vieläkin! (Kukkailoittelu)

Viime viikolla vakuuttelin itselleni, että luonnonkukilla ei enää kukkailoitteluun voi osallistua. Nyt joudun perumaan sanani. Poikkesin viikonloppuna Talomuseo Glimsin pihalla sen ollessa jo kiinni. Yllätyksekseni löysin sieltä Kehäkukkia sen jokaiselta elämän vaiheelta.

Näistä kuvista tulee mieleen kesä. Nenä kiinni kamerassa konttasin kukkapenkeissä, ihastelin ja nautin. Viime kesä oli elämäni paras tähän asti. En osaa määrittää mitään yksittäistä asiaa, joka nousisi ylimmäiseksi. Ehkä se oli kokonaisuus; vihdoin sain rentoutua kunnolla, nautin jokaisesta hetkestä lasten kanssa, vietin paljon aikaa perheeni kanssa, tapasin ystäviä ja löysin uudelleen rakkaan harrastukseni tai otin sille vihdoin taas aikaa.
Mikä teistä tekee lomasta parhaan?


Lisää kukkailoittelu kuvia voi käydä kurkkaamassa täältä. Mielenkiinnolla seuraan mihin asti Mansikkatilan mailla Taina tätä kukkailoittelua jatkaa.

1 kommentti:

  1. Hih! Jos selaat mun postauksia vaikkapa viime syksyltä, niin saat vastauksen kysymykseesi!:DD

    Upeat kuvat! Minustakin viime kesä oli todella, todella ihana. Ehkä siinä on kysymys kyvystä nauttia pienistä asioista, tarttua hetkeen ja keskittyä olennaiseen?:) Syysloma tuossa ihan nurkan takana...Vaikkei mitään erityistä ole suunnitelmissa, niin sekin tuntuu just hyvältä.:)

    VastaaPoista