perjantai 25. elokuuta 2017

Vakiopäivitys - Kukkailoittelua tietenkin!

Perjantai ei olisi mitään ilman Kukkailoittelua. Mansikkatilan Taina on kyllä tehnyt upeaa työtä siinä, että aktivoi ja innostaa meitä jakamaan kukka kuvia joka perjantai. Sillä konstilla hän on ainakin minut saanut innostumaan taas kukista ja sitä kautta kotimmekin näyttää niin paljon kivemmalta. Kiitos Taina!

Tässä meidän tämän viikon kimput. Kaksi eri väristä kimppua, mutta molemmat vielä saatu ulkoa kukkivista kukista. Toinen koristaa olohuonetta ja toinen eteisen laatikoston päällä peilin kanssa.Ei ole kaukana se päivä täällä pohjoisessa, että luonnosta ei enää saa kukkia. Kauhea ajatus ihan jo senkin takia, että en tiedä millä sitten osallistun tähän viikottaiseen iloitteluun. Joutuu käyttämään vähän enemmän luovuutta, jos ei sitten ajele Ruotsin puolelle. Lähiruokakaupan kukkavalikoima on aika nihkeä. Lähellä tosin on kukkakauppakin, mutta saas nähdä millainen valikoima sinne jää, kun kesäkukat lähtee ulkoa pois. Tämä kesä on mennyt täysin luonnonkukilla. Olen ostanut kotiimme vain muutaman viherkasvin kesän aikana, kun ennen muuttoa / muuton aikana ainoat viherkasvini meni ja kuoli.

6 kommenttia:

 1. Hienoja makrokuvia yksityiskohdista.

  VastaaPoista
 2. On upeita kuvia, luonnonkukat ovatkin parhaat :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mia!<3 Tämä Kukkailottelu on itsellenikin sellainen inspiraationlähde.:) Toisten kuvista saa ideoita ja kukat, niitähän mä rakastan!;D Hieman itseänikin pelottaa, että kuinka jatkossa...Mies aloitti yrittäjänä talvella ja vie oman aikansa, että homma alkaa taloudellisesti pyöriä. Elän toivossa, että rahat riittää talvella kukkiin.:/

  Tuossa ekassa kuvassa on todella kaunis valo!<3 Kauniit kuvat muutenkin.:)

  VastaaPoista
 4. Mukavat kuvat <3

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Taidokkaita kuvia - hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista