torstai 17. elokuuta 2017

Mustikkametsässä

Mustikkametsä on kaunis. Se tuo mieleen syksyn mikä on jännä, koska yleensä silloin vielä on kohtuu lämmintä. Itikat ja mäkäräiset pörrää ympärillä. Miksi ihmeessä se sitten saa syksyisen fiiliksen ?


Meidän mustikan poiminta reissulta jäi käteen vain mustikkapiirakan ainekset, mutta se oli tarkoituskin. En ole itse mikään marjan poimia, mutta haluan opettaa ja näyttää lapsille mitä kaikkea luonnosta voi saada. On myös hyvä oppia, että jos halajaa mustikkapiirakkaa, niin pitää tehdä asian eteen töitä. Täytyy kyllä sanoa, että 4- ja 3-vuotiaan marjasaaliilla tehtäisi ehkä yksi mustikkamuffinssi, ei piirakkaa :)
Mitäs tykkäätte näistä mustikkakuvista eri astioista? Mikä miellyttää silmää ? Halusin kokeilla mikä olisi sopivin mustikoille, kori, lasipurkki vai kupilka.

Lisää mustikkametsä kuvia löydätte myös rinnakkaisblogistani - Tie Pohjoiseen.
Minun ja Sadun kuvia voit myös seurata nykyisin Instagramista Somethingelse_photoblog- Tervetuloa seuraajaksi!


1 kommentti:

  1. Oi miten ihania kuvia,niin kauniita😍Nuo kaikki oli kivoja mutta jos olisi pakko valita yksi niin se olisi tuo mustikat kuksassa... on kyllä hieno! Pienille varmasti piirakka maistuu varsinkin kun on itse tehnyt töitä sen eteen..Kaunista viikonloppua☀️🌸

    VastaaPoista