maanantai 26. syyskuuta 2016

Luonto // Kukat [Nature // Flowers]

Aika tuntuu katoavan tänä syksynä huomaamatta... Juuri hetki sitten juhlittiin juhannusta - nyt on lyhyempi matka jouluun, kuin tuohon kesäiseen juhlaan!

Oma blogini, ja projektit sen puitteissa ovat viime aikoina pitäneet kiireisenä - tai noh, arki on pitänyt kiireisimpänä; lapset, työt ja raksajuttut, ja sitten Villa Kotiranta -blogi on täyttänyt kaikki loput hereillä vietetyt hetket.

Valokuvatuksi ovat viime aikoina tulleet lähinnä huonekalut ja sisustusideat - luonnossa liikkuminen kameran kanssa on jäänyt harmillisen vähäiseksi. Tämänkin päivän kuvat ovat kyllä luontoaiheiset, mutta kuvattu siististi sisätiloissa... ;)


*Time has passed to quickly this fall... Just a short while ago we're celebrating the Midsummer festival - and now Christmas is actually closer than the Midsummer!

My own blog, and the projects related to the blog, have kept me a bit busy lately - well, the everyday life has kept me busiest; children, work and the renovation stuff. And then the Villa Kotiranta -blog has filled all the rest of the moments I'm awake.

I have been photographing mostly furniture and interior ideas - unfortunately wandering in the nature with camera has not been so common lately. Even today's photographs are related to nature, but have been photographed neatly indoors... ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti