torstai 23. kesäkuuta 2016

Esittelyssä: Satu



Tähän blogiin valokuviaan julkaisee nuori(ko?) aikuinen nainen, joka aina välillä unohtaa ylittäneensä jo sen kriittisen kylmenkympin rajapyykin. Oman elämänsä ruuhkavuosissa kompasteleva kahden lapsen äiti, hajamielinen haaveilija sekä liian paljon astioita kirpputoreilta kotiin haaliva avovaimo. Toimelias ja innokas kotipuutarhuri. Intohimoinen sisustaja - vaikkei sitä heti vauva-arjen pyykkivuorten keskellä arvaisikaan.... Omatoiminen pintaremppaaja ja Muotoilija AMK. Entinen urheiluhullu, nykyinen ajanpuutteesta hieman kärsivä kärrykävelijä. Maailmaa kameran linssin läpi ihmettelevä bloggaaja. Inspiroituja. Hedonisti. Perfektionisti. Satu.

Perheeseeni kuuluvat avopuoliso, sekä kaksi poikaani, isompi ja pienempi. Tottelevat myös lempinimeä 'rakkaat' - siis sekä pojat että mies. Ja kissa. Sellainenkin löytyy - Bono nimeltään. Niin, ja ne kanat, neljä kotkottajaa takapihan kanalassa. Niistäkin saatan joskus jonkun kuvan julkaista.

Kirjoitan valokuvaamisen ohessa myös rinnakkaisblogia, jossa aiheet pyörivät enemmän remontin, sisustamisen, kasvimaan ja lapsiperhearjen keskellä. Tämä valokuvablogi onkin minulle myös irtiotto Villa Kotirannasta - joskus ei tee mieli kirjoittaa, joskus kuvat voivat kertoa koko tarinan.

Olen valokuvannut aktiivisesti reilut viisitoista vuotta, ja vähitellen oppinut kuvaamisen saloja kokeilun kautta - taustalla valokuvaamisen perusopinnot Muotoiluinstituutin ajoilta. Rakastan luonnon tutkimista kameran kautta, joten luontokuvia - varsinkin kukkakuvia - tiedossa runsaasti.

Otan mielellään palautetta/kommentteja/vinkkejä/kuvausideoita vastaan - niin blogin kautta kuin sähköpostillakin (eloasatumaassa @ gmail.com)!


KAMERA: Nikon D3200 18-55mm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti